Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2410 538 609

Σχετικά με εμάς

Εταιρεία

Το Οffice Solutions με έδρα τη Λάρισα δραστηριοποιείται  από το 1999 στην εμπορία γραφικής ύλης, οργάνωσης γραφείου και αναλώσιμων υλικών. Από το 2011, στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρείας, προστεθήκαν υπηρεσίες service, εμπορίαs κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών, μηχανών γραφείου, ταμειακών μηχανών καθώς και υποστήριξη προγραμμάτων εμπορικής διαχείρισης.

Στόχοι

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε την πρώτη επιλογή κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη ως ένα άρτια οργανωμένο “one-stop-eshop” που προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, την μέγιστη ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Θέλοντας να είμαστε πάντα δίπλα σας και να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα και επαγγελματικά, έχουμε δημιουργήσει το officesolutions.gr το οποίο αναβαθμίζεται διαρκώς, είναι εύχρηστο, φιλικό στην πλοήγηση και πλήρως εναρμονισμένο με τις νέες τεχνολογίες.

Ομάδα

Στο Office Solutions θεωρούμε το ανθρώπινο δυναμικό μας ως κινητήριο μοχλό για την επίτευξη των στόχων μας. 

Με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες και ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η ομάδα μας είναι ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης ή ιδιώτη και να προσφέρει λύσεις με προϊόντα, ιδέες ή υποστήριξη για κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί.

Office Solutions

Συνεργάτες

Στο Office Solutions πιστεύουμε στις συνεργασίες. Η εταιρεία μας είναι επίσημος συνεργάτης της VODAFONE και PROTERGIA CORNER  με πλήρη παροχή υπηρεσιών του δικτύου των πελατών τους.

Αποτελούμε επίσημο B2B Partner της Lenovo και της Xiaomi με πώληση και υποστήριξη ολόκληρης της γκάμας των προϊόντων τους καθώς και της εταιρείας Pegasus ERP με τη διάθεση, υποστήριξη και εκπαίδευση των προϊόντων εμπορικής διαχείρισης και τιμολόγησης.

Service

Tο Office Solutions προσφέρει επαγγελματική, τεχνική υποστήριξη για όποια ανάγκη παρουσιαστεί. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα παρουσιάσει λύσεις, άμεσα και οικονομικά για οποιαδήποτε ανάγκης σας όσο μικρή ή μεγάλη είναι.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δρομολογήσετε το ραντεβού σας καλέστε στο 2410 538 609.